Επιχορήγηση συμμετοχής Υποψηφίων Διδακτόρων σε συνέδρια 2017

Κατηγορίες Ανακοίνωσης: 
Ημερομηνία: 
Τετάρτη 12.4.2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Φοιτητικής Λέσχης (Φ.Λ.) ΕΜΠ, κατά τη συνεδρίαση της 17/02/2017, αποφάσισε τη διάθεση συγκεκριμένων ποσών ανά Σχολή για την επιχορήγηση συμμετοχής Υποψηφίων Διδακτόρων (Υ.Δ.) σε συνέδρια (βάσει του προβλεφθέντος κονδυλίου (Κ.Α. 0857) στο σχέδιο Προϋπολογισμού της Φ.Λ. οικονομικού έτους 2017 και του ισχύοντος αλγορίθμου, συνυπολογίζοντας τις εκκρεμείς υποχρεώσεις του έτους 2016). Το χορηγηθέν ποσό για την Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και για το οικονομικό έτος 2017 ανέρχεται συνολικά σε 3.050,00 .

Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε Υ.Δ. δικαιούται οικονομικής ενίσχυσης για ένα (1) συνέδριο εξωτερικού ή ένα (1) εσωτερικού κάθε χρόνο. Η χρηματοδότηση αφορά τα πραγματικά έξοδα του εισιτηρίου μετάβασης – επιστροφής, το δικαίωμα συμμετοχής και τη δαπάνη διαμονής, τα δε ποσά ενίσχυσης θα αποφασίζονται από τη Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης (Γ.Σ.Ε.Σ.) της Σχολής και δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα:

  •   50,00 € για συνέδρια εσωτερικού και έως έντεκα (11) συνέδρια συνολικά [550,00 €] και
  • 250,00 € για συνέδρια εξωτερικού και έως δέκα (10) συνέδρια συνολικά [2.500,00 €]

Αρχικά, οι αιτήσεις για έγκριση των επιχορηγήσεων θα πρέπει να υποβάλλονται στο Γραφείο Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής πριν από την πραγματοποίηση του συνεδρίου μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στην αίτηση χρηματοδότησης και μετά την πραγματοποίηση του συνεδρίου και εντός προθεσμίας ενός μηνός από αυτήν, ο/η Υ.Δ. υποχρεούται να υποβάλλει στη Φ.Λ. σε πρωτότυπα και αποκλειστικά στο όνομά του/της όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην αίτηση χρηματοδότησης.

Αίτηση για οικονομική ενίσχυση μπορούν να υποβάλλουν όσοι/όσες Υ.Δ. δεν έχουν εκκρεμότητες με τις διατριβές τους, όσοι/όσες δεν λαμβάνουν κάποια υποτροφία (ΕΛΚΕ, ΙΚΥ κλπ) και όσοι/όσες θα συμμετάσχουν σε συνέδριο έως τα τέλη Οκτωβρίου (που λήγει το οικονομικό έτος) ή έχουν ήδη συμμετάσχει σε συνέδριο τον τελευταίο μήνα.

Συνημμένα Αρχεία: