Εξεταστική Ιανουαρίου 2021 - Εξετάσεις & Παράδοση θέματος εξαμήνου

Ημερομηνία: 
Κυριακή 17.1.2021

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ – 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021, ΩΡΑ: 10:00

Διευκρινίσεις

Εξέταση:

Η εξέταση θα γίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα των Εξετάσεων της Σχολής, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, ώρα 10:00.

Η εξέταση του μαθήματος θα γίνει με ανοιχτά βιβλία, με επεξεργασία μετρημένων σκίτσων και σχεδίων.

Τα θέματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του μαθήματος την πλατφόρμα mycourses.ntua.gr (http://mycourses.ntua.gr/courses/ARCH1049/) στο πεδίο «Εργασίες» και μέσω αυτής θα γίνει και η υποβολή τους.

Αναλυτικά ο τρόπος εξέτασης είναι ο ακόλουθος:

Ώρα έναρξης: 10:00 (Πρόγραμμα Εξετάσεων Χειμερινού Εξαμήνου)

Τρόπος διανομής θεμάτων: Τα θέματα θα αναρτηθούν σε επεξεργάσιμη μορφή αρχείου .doc στην πλατφόρμα mycourses.ntua.gr, στο πεδίο «Εργασίες», σε νέα εργασία με θέμα: "Εξέταση Ιανουαρίου 2021", και θα παραμείνουν διαθέσιμα για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. (π.χ. για 30').

Διάρκεια εξέτασης: 1 ώρα και 30  λεπτά

Ώρα λήξης: 11:30

Ερωτήσεις / Απαντήσεις / Επίλυση προβλημάτων: Για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η εξέταση, καθώς και για 1 ώρα μετά το τέλος της, θα υπάρχει ανοιχτό link τηλεδιάσκεψης webex

Link : https://centralntua.webex.com/centralntua/j.php?MTID=m07cfb8f450503b72ec...

στο οποίο θα παραμένουν οι διδάσκοντες, αλλά και όσοι/όσες φοιτητές/φοιτήτριες το επιθυμούν, με στόχο την υποβολή ερωτήσεων και διευκρινίσεων και απάντησής τους μέσω chat, καθώς και για την επίλυση πιθανών προβλημάτων σύνδεσης, λήψης και μεταφόρτωσης των ψηφιακών αρχείων από το άκρο των φοιτητών/φοιτητριών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προβλήματα σύνδεσης, λήψης και μεταφόρτωσης αρχείων θα πρέπει να δηλώνονται έγκαιρα, επώνυμα και επίσημα στο ανοιχτό webex ή τηλεφωνικά (εφόσον υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης στο διαδίκτυο).

Στοιχεία επικοινωνίας:

 

email:

Ε. Αλεξάνδρου

ealexandrou@arch.ntua.gr

Μ. Κατσαρός

mkatsaros@arch.ntua.gr

Φ. Μπουγιατιώτη

fbougiatioti@arch.ntua.gr

Επεξεργασία απαντήσεων: Η απάντηση στα ερωτήματα θα γίνει με πρωτότυπα σχέδια στο χέρι, με δύο τρόπους:

  • Εφόσον υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης, απαντήσεις και σκίτσα με το χέρι πάνω σε εκτυπωμένο αντίτυπο των θεμάτων. Στη συνέχεια, τα φύλλα θα φωτογραφηθούν ή θα σκαναριστούν εάν υπάρχει η δυνατότητα.
  • Εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης, απαντήσεις και σκίτσα με το χέρι πάνω σε απλά χαρτιά. Στη συνέχεια τα χαρτιά θα φωτογραφηθούν και θα εισαχθούν ως εικόνες στο αρχείο των θεμάτων.

Υποβολή εξέτασης: Η υποβολή των θεμάτων εξετάσεων θα γίνει ψηφιακά μέσω της πλατφόρμας mycourses.ntua.gr, στην εργασία με θέμα: "Εξέταση Ιανουαρίου 2021".

Η ψηφιακή παράδοση πρέπει να γίνει σε μορφή ενός και μοναδικού αρχείου .pdf με τίτλο ΑΜ_Επωνυμο_Ο.pdf (π.χ. 13001_Papadopoulos_A.pdf). Προσοχή το μέγεθος του αρχείου πρέπει να είναι έως 15ΜΒ.

Σημείωση: Στην περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής το σκίτσων/σχεδίων στο αρχείο των θεμάτων, θα υποβληθούν μόνο φωτογραφίες ή σκαναρίσματα των απαντήσεων, και πάλι σε ένα και μοναδικό αρχείο .pdf με τις παραπάνω προδιαγραφές.

Λήξη υποβολής: Το πεδίο υποβολής των γραπτών / θεμάτων εξετάσεων θα παραμείνει ανοιχτό για 1 ώρα μετά τη λήξη της εξέτασης.

Παράδοση θέματος εξαμήνου:

Ημερομηνία παράδοσης: 22 Ιανουαρίου 2021

Η παράδοση του θέματος του εξαμήνου θα γίνει επίσης ψηφιακά στην ιστοσελίδα του μαθήματος στην πλατφόρμα mycourses.ntua.gr με υποβολή εργασίας στο πεδίο «Εργασίες» ανά διδακτική ομάδα, (http://mycourses.ntua.gr/courses/ARCH1049/).

Η ψηφιακή παράδοση από ένα μέλος της ομάδας πρέπει να γίνει σε μορφή ενός αρχείου pdf με τίτλο ΑΜ_Επωνυμο_Ο.pdf (π.χ. 13001_Papadopoulos_A.pdf) όπου τα επιμέρους αρχεία θα είναι ενωμένα (merged) με τη σωστή σειρά, σαν επρόκειτο να κάνετε παρουσίαση ενός εκτυπωμένου τεύχους. Το μέγεθος τεύχους θα είναι επίσης έως 15ΜΒ.

Υπενθυμίζεται ότι στο σχετικό τεύχος θα περιλαμβάνεται όλο το υλικό που έχετε επεξεργαστεί κατά την διάρκεια του εξαμήνου και όχι μόνο η τελική μορφή των σχεδίων.

Συνημμένα Αρχεία: