Προκήρυξη Π.Μ.Σ. "Επαναχρήσεις Κτιρίων και Συνόλων" Πανεπιστημίου Θεσσαλίας 2020-2021

Κατηγορίες Ανακοίνωσης: 
Ημερομηνία: 
Πέμπτη 07.5.2020

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  καλεί  τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα  για  την  παρακολούθηση  του Προγράµµατος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021,  που οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) με τίτλο "Επαναχρήσεις Κτιρίων και Συνόλων”. Για την απόκτηση του ΔΜΣ απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε μαθήματα, εργαστήρια και σεμινάρια, κατανεμημένα σε δύο εξάμηνα και, στη συνέχεια, η εκπόνηση και η επιτυχής εξέταση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας. Οι σπουδές ολοκληρώνονται σε τρία εξάµηνα µε τη συµπλήρωση 90 πιστωτικών µονάδων/ ECTS (πλήρης φοίτηση). Υπάρχει και η δυνατότητα μερικής φοίτησης σε διπλάσιο χρόνο (6 εξάμηνα).

Η παρακολούθηση του Προγράµµατος Μεταπτυχιακών Σπουδών απαιτεί τέλη φοίτησης 2500 Ευρώ.

Ο αριθµός των εισακτέων ανέρχεται σε είκοσι (20). Το ανώτατο όριο μπορεί να ξεπερασθεί σε περιπτώσεις ισοβαθμίας, και ειδικών περιπτώσεων κατά την κρίση των αρμοδίων οργάνων. Γίνονται δεκτοί ως υπεράριθμοι υπότροφοι και μέλη των κατηγοριών ΕΕΠ, ΕΔΙΠ και ΕΤΕΠ, σύμφωνα με την παράγραφο 8 του άρθρου 34 του νόμου 4485/17.

Στο πρόγραµµα γίνονται δεκτοί απόφοιτοι ΑΕΙ της ηµεδαπής ή αντίστοιχων Τµηµάτων της αλλοδαπής µε προπτυχιακές σπουδές που έχουν άµεση συνάφεια µε τα αντίστοιχα γνωστικά αντικείµενα του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόµενοι-ες πρέπει συµπληρώσουν και υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποβολής υποψηφιότητας στο e-mail: reuse-master@uth.gr ή epanaxriseis@gmail.com. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων αναφέρονται στη συνημμένη προκήρυξη.

Προθεσμία υποβολής από 06/05/2020 έως 30/06/2020.

Για  περισσότερες  πληροφορίες,  τόσο  για  την  φυσιογνωµία  του  Τµήµατος  όσο  και  για  το Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα Σπουδών οι ενδιαφερόµενοι-ες καλούνται να απευθυνθούν    στη Γραµµατεία  Προγράµµατος  Μεταπτυχιακών  Σπουδών  (καθηµερινά 12:00 - 14:00), Τµήµα Αρχιτεκτόνων  Μηχανικών,  Πεδίο  Άρεως, 383 34  ΒΟΛΟΣ  τηλ.  24210 74242, 6979335120 (κα. Παπανάτσιου Κατερίνα)

http://www.arch.uth.gr/reuse-master, e-mail reuse-master@uth.gr και epanaxriseis@gmail.com