Εξεταστέα Ύλη, Παραδοτέα Άσκησης, Γραπτή Εξέταση

Ημερομηνία: 
Τρίτη 05.6.2018

Η γραπτή εξέταση του μαθήματος "Πολεοδομία ΙΙ Επεμβάσεις στον Αστικό Χώρο" θα γίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, στις 12.00 μ (αίθουσες Α101, Α102, Α104, Α106, Α006, Α003).  Δεν επιτρέπεται η χρήση βιβλίων / σημειώσεων.

Η παράδοση της άσκησης θα γίνει σε cd μέχρι και την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 2.30 μμ στην γραμματεία του τομέα ΙΙ.  Παρακαλούμε, τα αρχεία που θα παραδώσετε να έχουν περιορισμένο μέγεθος, ώστε να είναι δυνατό να τα ανεβάσουμε αργότερα στον ιστότοπο του μαθήματος. 

Λεπτομερείες οδηγίες για τον τρόπο παράδοσης υπάρχουν στην εκφώνηση του θέματος.​

Εξεταστέα ύλη 

α) Υλικό που έχει παρουσιαστεί στα μαθήματα κατά τη διάρκεια του εξαμήνου και βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του μαθήματος.

β) Τα βιβλία που έχουν διανεμηθεί για το μάθημα μέσω του προγράμματος Εύδοξος (πχ.  Α.  Αραβαντινός (2007) Πολεοδομικός Σχεδιασμός. Για μια βιώσιμη ανάπτυξη του αστικού χώρου)

γ) Το τεύχος σημειώσεων που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του μαθήματος

Τα θέματα γύρω από τα οποία θα περιστραφεί η γραπτή εξέταση αφορούν κυρίως:

Στον σχεδιασμό χρήσεων γης, τις κατηγορίες και συσχετίσεις λειτουργιών στον αστικό χώρο,Στις μελέτες πολεοδομικής διάταξης (urban design),Στις πολεοδομικές επεμβάσεις ανάπλασης περιοχών κατοικίας,Στην περιβαλλοντική διάσταση της ανάπτυξης της πόλης Σας ευχόμαστε καλή επιτυχίαΗ διδακτική ομάδα