Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σχολή
Πληροφορίες
Δομή
Γραμματείες
Οδηγός Σπουδών
Σπουδές
Προπτυχιακές
Μεταπτυχιακές
Διδακτορικές
Ανταλλαγές
Πρόσωπα
Διδάσκοντες
Ομότιμοι
Προσωπικό
Έρευνα
Διατριβές
Προγράμματα
Βιβλιοθήκη
Εργαστήρια
Εκδόσεις
Αρχείο
Διπλωματικές
Διαλέξεις
Διακρίσεις
Δραστηριότητες
Ανακοινώσεις
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία
Αναζήτηση
Σύνδεση
Ελληνικά
English
Διάλεξη
Αρχική
/
Διάλεξη
/ Τοπίο και γαστρονομία του γαλλικού Baroque: από το πρωτογενές στο πολιτιστικά επεξεργασμένο
Τοπίο και γαστρονομία του γαλλικού Baroque: από το πρωτογενές στο πολιτιστικά επεξεργασμένο
Επιβλέποντες:
Κωνσταντίνος Μωραΐτης
Σπουδαστές:
Μυρσίνη Προκοπίου
Παράδοση / Εκπόνηση:
Ιανουάριος, 2011
Αριθμός Καταχώρησης:
2011/015
Περιγραφή
Ανακοινώσεις
Υλικό
Σπουδαστικές Εργασίες