Εξεταστική Ιανουαρίου 2021 - Εξετάσεις & Παράδοση θέματος εξαμήνου

Ημερομηνία: 
Πέμπτη 21.1.2021

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ – 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021, ΩΡΑ: 10:00

Διευκρινίσεις

Εξέταση:

Η εξέταση θα γίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα των Εξετάσεων της Σχολής, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ώρα 10:00.

Η εξέταση του μαθήματος θα γίνει με ανοιχτά βιβλία.

Τα θέματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του μαθήματος την πλατφόρμα mycourses.ntua.gr (http://mycourses.ntua.gr/courses/ARCH1050/) στο πεδίο «Εργασίες» και μέσω αυτής θα γίνει και η υποβολή τους.

Αναλυτικά ο τρόπος εξέτασης είναι ο ακόλουθος:

Ώρα έναρξης: 10:00 (Πρόγραμμα Εξετάσεων Χειμερινού Εξαμήνου)

Τρόπος διανομής θεμάτων: Τα θέματα θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα mycourses.ntua.gr, στο πεδίο «Εργασίες», σε νέα εργασία με θέμα: "Εξέταση Ιανουαρίου 2021", και θα παραμείνουν διαθέσιμα για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. (π.χ. για 30').

Διάρκεια εξέτασης: 1 ώρα και 30  λεπτά

Ώρα λήξης: 11:30

Ερωτήσεις / Απαντήσεις / Επίλυση προβλημάτων: Για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η εξέταση, καθώς και για 1 ώρα μετά το τέλος της, θα υπάρχει ανοιχτό link τηλεδιάσκεψης webex

Link : https://centralntua.webex.com/centralntua/j.php?MTID=m700a9984e1cdb5172f...

στο οποίο θα παραμένουν οι διδάσκουσες, αλλά και όσοι/όσες φοιτητές/φοιτήτριες το επιθυμούν, με στόχο την υποβολή ερωτήσεων και διευκρινίσεων και απάντησής τους μέσω chat, καθώς και για την επίλυση πιθανών προβλημάτων σύνδεσης, λήψης και μεταφόρτωσης των ψηφιακών αρχείων από το άκρο των φοιτητών/φοιτητριών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προβλήματα σύνδεσης, λήψης και μεταφόρτωσης αρχείων θα πρέπει να δηλώνονται έγκαιρα, επώνυμα και επίσημα στο ανοιχτό webex ή τηλεφωνικά (εφόσον υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης στο διαδίκτυο).

Στοιχεία επικοινωνίας:

 

email:

Ελ. Τσακανίκα

etsakanika@arch.ntua.gr

Φ. Μπουγιατιώτη

fbougiatioti@arch.ntua.gr

Επεξεργασία απαντήσεων: Η απάντηση στα ερωτήματα θα γίνει υποχρεωτικά στο χέρι (όχι ψηφιακά),  με δύο τρόπους:

  • Εφόσον υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης, απάντηση με το χέρι  πάνω  σε  εκτυπωμένο  αντίτυπο των θεμάτων. Στη συνέχεια, τα φύλλα θα φωτογραφηθούν ή θα σκαναριστούν εάν υπάρχει η δυνατότητα.
  • Εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης, απαντήσεις με το χέρι πάνω σε απλά χαρτιά. Στη συνέχεια τα χαρτιά θα φωτογραφηθούν και θα εισαχθούν ως εικόνες στο αρχείο των θεμάτων.

Υποβολή εξέτασης: Η υποβολή των θεμάτων εξετάσεων θα γίνει ψηφιακά μέσω της πλατφόρμας mycourses.ntua.gr, στην εργασία με θέμα: "Εξέταση Ιανουαρίου 2021".

Η ψηφιακή παράδοση πρέπει να γίνει σε μορφή ενός και μοναδικού αρχείου .pdf με τίτλο ΑΜ_Επωνυμο_Ο.pdf (π.χ. 13001_Papadopoulos_A.pdf). Προσοχή το μέγεθος του αρχείου πρέπει να είναι έως 15ΜΒ.

Λήξη υποβολής: Το πεδίο υποβολής των γραπτών / θεμάτων εξετάσεων θα παραμείνει ανοιχτό για ½ ώρα μετά τη λήξη της εξέτασης.

Εξεταστέα ύλη: http://mycourses.ntua.gr/courses/ARCH1050/ πεδίο Γενικά στοιχεία > Ύλη.

Παράδοση θέματος εξαμήνου:

Ημερομηνία παράδοσης: 25 Ιανουαρίου 2021

Η πινακίδα, το τεύχος της τεχνικής περιγραφής και φυλλάδιο (prospectus) παραδίδονται ψηφιακά σε .pdf στο e-mail του Εργαστηρίου (materiallab@arch.ntua.gr). Τo όνομα του αρχείου θα περιλαμβάνει ένα  επώνυμο της ομάδας των φοιτητών και το θέμα της εργασίας, με λατινικούς χαρακτήρες π.χ. Papadopoulou_TSIMENTOKONIA.pdf.

Συνημμένα Αρχεία: