ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 3

Χωρικός σχεδιασμός και βιώσιμη ανάπτυξη

Εξετάσεις Επαναληπτικής Περιόδου 2019-2020 στο μάθημα : Πολεοδομίας και Χωρικού Σχεδιασμού 3 _ Διευκρινήσεις υποβολής Διαγωνίσματος και Εργασίας

Ημερομηνία: 
Σάββατο 12.9.2020

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης (30.8.2020) για την επαναληπτική εξέταση του μαθήματος ΠΧΣ3, όσον αφορά στη διαδικασία ανάρτησης και υποβολής του διαγωνίσματος και της παράδοσης των σπουδαστικών εργασιών, σημειώνονται τα ακόλουθα:

Α) ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως και η ανάρτηση της εκφώνησης θα γίνει στις 14.00 στην ιστοσελίδα του μαθήματος στο mycourses στο πεδίο : «Εργαλεία», στην ενότητα «Εργασίες», συγκεκριμένα στην επιλογή : «Γραπτή Εξέταση _ 14.00-15.45».

Η διάρκεια του διαγωνίσματος θα είναι 1 ώρα και 30 λεπτά και θα δοθεί επιπλέον χρόνος 15 λεπτών για την οριστική υποβολή του. Δηλαδή : 14:00 - 15:45.

Η υποβολή του διαγωνίσματος θα γίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο mycourses σε αρχείο.pdf. Σε περίπτωση χειρόγραφης απάντησης, οι σπουδαστές/στριες πρέπει να φωτογραφήσουν ή να σκανάρουν το γραπτό τους και να το μετατρέψουν σε .pdf για να το υποβάλλουν.

Το διαγώνισμα θα περιλαμβάνει τέσσερα θέματα κριτικής ανάπτυξης από τα οποία πρέπει να επιλεγούν τα δυο. Τα θέματα έχουν την ίδια βαρύτητα. Στο γραπτό να σημειώνονται οι αριθμοί των θεμάτων επιλογής και να υπάρχει αρίθμηση σελίδων. Η απάντηση σε κάθε ερώτημα να μην ξεπερνά την μια σελίδα. 

Η ονομασία του αρχείου υποβολής της γραπτής εξέτασης πρέπει να συνδυάζει επώνυμο διδάσκοντα και σπουδαστή ως εξής:

Φροντιστήριο Γ. Θεοδωρά και Ε. Τσίγκα

Theod_eponymo_spoydasti

Φροντιστήριο Ε. Κλαμπατσέα

Klamp_eponymo_spoydasti

Φροντιστήριο Μ. Μάρκου

Mark_eponymo_spoydasti

Φροντιστήριο Κ. Βαλεριάνου

Valer_eponymo_spoydasti 

 

Β) ΕΡΓΑΣΙΑ

Η παράδοση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα σε αρχείο μορφής .pdf από 10.00 έως 23.59 :

  • στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των υπεύθυνων των φροντιστηρίων όπου ανήκουν οι σπουδαστές/στριες

Ταυτόχρονα θα υποβληθούν και 

  • στην ιστοσελίδα του μαθήματος ΠΧΣ3 στο mycourses, στο πεδίο «Εργαλεία», στην ενότητα «Εργασίες», στην επιλογή: «Παράδοση Εργασίας _ 10.00-23.59».

Η ονομασία του αρχείου υποβολής της σπουδαστικής εργασίας πρέπει να συνδυάζει επώνυμο διδάσκοντα και σπουδαστή/ών ως εξής:

Φροντιστήριο Γ. Θεοδωρά και Ε. Τσίγκα

T_eponymo/a_spoydasti/es

Φροντιστήριο Ε. Κλαμπατσέα

K_eponymo/a_spoydasti/es

Φροντιστήριο Μ. Μάρκου

M_eponymo/a_spoydasti/es

Φροντιστήριο Κ. Βαλεριάνου

V_eponymo/a_spoydasti/es

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις οι σπουδαστές/τριες πρέπει να έχουν εγγραφεί στο mycourses (login με τους ακαδημαϊκούς κωδικούς τους και από την επιλογή «Εγγραφή σε νέο μάθημα» το επιλέγουν από τη λίστα της Σχολής Αρχιτεκτόνων).
  • Η πλατφόρμα mycources δεν δέχεται εκπρόθεσμες υποβολές. Γι αυτό πρέπει να τηρηθούν ΑΥΣΤΗΡΑ τα χρονικά όρια που αναφέρονται στην παρούσα ανακοίνωση Δηλαδή : α) Γραπτή Εξέταση : 14:00 - 15:45 και β) Εργασία : 10.00-23.59.

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ