Κατάλογος εισαχθέντων στο Δ.Π.Μ.Σ. "Προστασία Μνημείων" - Α' & Β' Κατεύθυνσηγια το ακ. έτος 2019-2020

Κατηγορίες Ανακοίνωσης: 
Ημερομηνία: 
Τρίτη 09.7.2019

 

Η Γενική Συνέλευση της Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ, στην συνεδρία με αρ. 14 της 09-07-2019, αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση της Ειδικής Διατμηματικής Επιτροπής (Ε.Δ.Ε.) του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) "Προστασία Μνημείων", συνεδρία 05-07-2019, ενέκρινε τους συνημμένους καταλόγους των επιτυχόντων/-ουσών μεταπτυχιακών φοιτητών/-τριών της Α’ και της Β' κατεύθυνσης  για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Όσοι υποψήφιοι/-ες έγιναν δεκτοί/-ες:

·    οφείλουν να ενημερώσουν [στο e-mail: promni@arch.ntua.gr] την Επιστημονική Γραμματεία μέχρι και την  Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 αν αποδέχονται τη θέση ή όχι στο [Δ.Π.Μ.Σ.] "Προστασία Μνημείων" .

·    όσοι/όσες έχουν εκκρεμότητες σχετικά με τα δικαιολογητικά τους (αντίγραφο διπλώματος, πράξη αναγνώρισης τίτλων σπουδών από το ΔΟΑΤΑΠ κλπ), οφείλουν να τις τακτοποιήσουν το συντομότερο δυνατόν.

 

Τα δύο τελευταία αποτελούν, σύμφωνα και με την προκήρυξη των θέσεων, προϋποθέσεις εγγραφής στο πρόγραμμα και θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί οπωσδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση θα χάσουν το δικαίωμα της εγγραφής τους σε αυτό.

Όσοι υποψήφιοι/-ες δεν έγιναν δεκτοί/ες οφείλουν να αναζητήσουν το φάκελό τους το αργότερο μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου.

Συνημμένα Αρχεία: