ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2

Εισαγωγή στην Αρχιτεκτονική Σύνθεση 2

Οδηγίες για την ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στην Αίγινα του 2ου εξαμήνου το Σάββατο 13/5/17

Κατηγορίες Ανακοίνωσης: 
Ημερομηνία: 
Τετάρτη 10.5.2017

Συγκέντρωση όλων των σπουδαστών και των διδασκόντων στο λιμάνι του Πειραιά, στις 7:00ΠΜ-7:15ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ 8 (αναχώρηση πλοίων αργοσαρωνικού).

Θα πάτε στον Πειραιά με τον Ηλεκτρικό και από εκεί με τα πόδια στην πύλη Ε8. Υπολογίστε ότι θα χρειαστείτε τουλάχιστον μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας μέχρι την πύλη (τραίνο, αναμονή, περπάτημα μέχρι την Ε8, κλπ).

Το πλοίο μας αναχωρεί στις 7:45ΠΜ. Μέσα στο χρονικό διάστημα 7:15-7:45ΠΜ θα μοιράσουμε τα εισιτήρια σε κάθε ομάδα. Θα σας δοθούν δύο εισιτήρια για τη μετακίνηση με το πλοίο. Παρακαλείστε να κρατήσετε τα εισιτήρια και να τα επιστρέψετε τη Δευτέρα 15/05 στον διδάσκοντα της ομάδα σας.

Συγκεκριμένα τα δρομολόγια των πλοίων που έχουμε προγραμματίσει να ταξιδέψουμε έχουν ως εξής:

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΥΛΗ 8, ΑΚΤΗ ΤΣΕΛΕΠΗ – ΠΛΟΙΟ (ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΟ): ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ: 7:45 Π.Μ. (ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ) – 9:00 Π.Μ. (ΑΦΙΞΗ) – ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Προσοχή: Σε περίπτωση που κάποιος από σας χάσει το πρωϊνό πλοίο θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο διδάσκοντα της ομάδας του να τον ενημερώσει για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Στην Αίγινα οι μετακινήσεις ανάμεσα στα σημεία που θα επισκεφθούμε θα πραγματοποιηθούν με (3) πούλμαν.

Αναχώρηση από το λιμάνι της Αίγινας Σάββατο βράδυ στις 7μμ. Συγκέντρωση στις 6:15.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΙΓΙΝΑ - ΠΛΟΙΟ (ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΟ): ΑΧΑΙΟΣ –19:00ΜΜ (ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ) – 20:15ΜΜ (ΑΦΙΞΗ) – ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Προσοχή: Το πλοίο αυτό της επιστροφής είναι το τελευταίο που αναχωρεί από Αίγινα προς Πειραιά. Εάν κάποιος το χάσει θα πρέπει να διανυκτερεύσει στην Αίγινα ή να ψάξει εάν υπάρχει άλλο πλοίο με άλλη εταιρεία από αυτή που έχουμε κλείσει και να επιβαρυνθεί τα έξοδα.

Έχετε μαζί σας μπλόκ σκίτσων, μολύβια, γόμες, φωτογραφική μηχανή, μικρό μεταλλικό μέτρο, κλπ.

Χρειάζεσθε ελαφρά ρούχα (ρίξτε μια ματιά στον καιρό), παπούτσια για περπάτημα (πχ αθλητικά), καπέλο, γυαλιά, κλπ.