Ενημέρωση για την αγορά εργασίας

Κατηγορίες Ανακοίνωσης: 
Ημερομηνία: 
Τρίτη 05.5.2015

Δελτίο τύπου

 

Το Job Fair Athens είναι η μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία με εθελοντικό μη κερδοσκοπικό και πανελλήνιο χαρακτήρα, που σκοπός της είναι η σύνδεση της αγοράς εργασίας με το πανεπιστήμιο. Ερχεται κοντά σας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στις 12 & 13 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 17:00, με ελεύθερη είσοδο, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
 

Στόχος της εκδήλωσης είναι οι επισκέπτες να ενημερωθούν για την κατάσταση στην αγορά εργασίας, να έρθουν σε επαφή με τις συμμετέχουσες εταιρείες, οι οποίες φέτος ξεπερνούν τις 50, αλλά και τις startups, και να βρουν θέσεις εργασίας ή πρακτικής σε αυτές.
 

Τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια συμμετείχαν 90 μοναδικές εταιρείες και 7.000 φοιτητές και απόφοιτοι πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών! Μόνο το 2014 πραγματοποιήθηκαν πάνω από 2.000 συνεντεύξεις ενώ η επιτυχία αποτυπώθηκε στα  δημοσιεύματα των ΜΜΕ και στα θετικά σχόλια των εταιρειών που συμμετείχαν.

 

Αν είσαι φοιτητής ή απόφοιτος πολυτεχνικής, τεχνολογικής ή οικονομικής σχολής κάνε εγγραφή στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης για να ενημερώνεσαι για τις δράσεις, να παρακολουθείς τις αγγελίες μας και ανέβασε το βιογραφικό σου για να μπορούν να σε βρουν οι συνεργαζόμενες εταιρείες στη βάση μας!

 

Διοργανώνεται από τον φοιτητικό οργανισμό EESTEC LC Athens (Electrical Engineering STudent European assoCiation) σε συνεργασία με περισσότερους από 120 φοιτητές από όλη την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα μας www.jobfairathens.gr!

Καθώς και στα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook | LinkedIn | Twitter | Google+

 

e-mail επικοινωνίας:  info@jobfairathens.gr

 

Συνημμένα Αρχεία: