Πρόσκληση συμμετοχής σε Εργαστήριο 1-5 Σεπτεμβρίιου 2104

Κατηγορίες Ανακοίνωσης: 
Ημερομηνία: 
Τρίτη 12.8.2014

Στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται από την ελληνική ραδιοερασιτεχνική ομάδα πανευρωπαϊκό δρώμενο, με θέμα την ασύρματη επικοινωνία ευρωπαίων πολιτών. Κατά την εκδήλωση θα δοθεί η ευκαιρία σε μαθητές και φοιτητές να μιλήσουν «ζωντανά» με αντίστοιχους μαθητές και φοιτητές άλλων κρατών της Ευρώπης.
Η Σχολή ΗΜΜΗΥ του ΕΜΠ θα στηρίξει τεχνικά και οργανωτικά την εκδήλωση.
Ζητείται από σπουδαστές/στριες της Σχολής μας να σχεδιάσουν μία ελαφριά κατασκευή ειδικά για την προαναφερόμενη εκδήλωση, η οποία δεν θα ξεπερνά τα 3.00 μ. σε ύψος και θα έχει εμβαδόν περίπου 4 – 5 τ.μ. Η κατασκευή θα υλοποιηθεί από τους διοργανωτές σε 28 αντίγραφα τα οποία θα αποσταλούν σε επιλεγμένα σημεία των ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Τα ονόματα όλων όσων θα συμμετάσχουν στο σχεδιασμό θα προβληθούν από τους διοργανωτές.
Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν για το σχεδιασμό της κατασκευής, στο εργαστήριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1–5 Σεπτεμβρίου με υπεύθυνο τον επ. καθηγητή της Σχολής Κώστα Καραδήμα, παρακαλούνται να δηλώσουν το όνομά τους και το εξάμηνο στο οποίο βρίσκονται, μέχρι και την Πέμπτη 25 Αυγούστου στην ηλεκτρονική διεύθυνση (ccara@tee.gr)

EΛΕΝΗ ΜΑΙΣΤΡΟΥ
Κοσμήτωρ Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.