Επί πτυχίω εξεταστική Ιανουαρίου 2021 - Δήλωση μαθημάτων

Ημερομηνία: 
Δευτέρα 21.12.2020

 

Η Γενική Συνέλευση (ΓΣ) της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της 16ης Δεκεμβρίου 2020 αποφάσισε τα ακόλουθα σχετικά με την οργάνωση της επί πτυχίω εξεταστικής του Ιανουαρίου 2021:

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν:

  1. Όσοι φοιτητές έχουν κάνει δήλωση εκπόνησης διπλωματικής εργασίας έως και την τρέχουσα περίοδο (Φεβρουάριος 2021).
  2. Όσοι φοιτητές έχουν παρουσιάσει τη διπλωματική τους εργασία σε προηγούμενες περιόδους.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να αποστείλουν σε μορφή pdf στο email της Γραμματείας undergrad-secr@arch.ntua.gr  μέχρι την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 συμπληρωμένη την "Αίτηση Δήλωσης Εαρινών Μαθημάτων στην Επί Πτυχίω Εξεταστική Ιανουαρίου 2021" με τα μαθήματα στα οποία θέλουν να εξεταστούν. Η εξέταση στα εαρινά μαθήματα θα οργανωθεί μετά το πέρας των δηλώσεων και θα διενεργηθεί παράλληλα με την εξέταση των χειμερινών μαθημάτων.

 

 

Σημ.Ι: Οι φοιτητές που λάβουν προβιβάσιμο βαθμό σε μαθήματα της επί πτυχίω εξεταστικής δεν θα έχουν δυνατότητα βελτίωσης σε επόμενες εξεταστικές.

Σημ.ΙΙ: Οι φοιτητές δεν μπορούν να εξεταστούν σε μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του ακαδ.έτους 2019-2020, τα οποία δεν έχουν διδαχθεί.

Σημ.ΙΙΙ: Οι φοιτητές που οφείλουν συνθετικά μαθήματα θα πρέπει να συνεννοηθούν με τους διδάσκοντες που τους παρακουλούθησαν.

 

Επισυνάπτεται η αίτηση.

Συνημμένα Αρχεία: