Ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση erasmus 2019 – 2020

Κατηγορίες Ανακοίνωσης: 
Ημερομηνία: 
Τρίτη 05.3.2019

Ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση erasmus 2019 – 2020

Σας καλούμε σε ενημερωτική συνάντηση για το πρόγραμμα εκπαιδευτικών ανταλλαγών Erasmus, η οποία είναι ανοιχτή σε ολόκληρο το σπουδαστικό κοινό της Σχολής, αλλά απευθύνεται ιδιαίτερα σε όλους όσοι πιθανώς ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Θα μιλήσουμε για όλα τα βήματα που πρέπει να γίνουν από αυτή τη στιγμή και ως το τέλος του ταξιδιού, για τις προδιαγραφές, απαιτήσεις ή περιορισμούς του προγράμματος, για τα κριτήρια επιλογής, για τη διαδικασία αναγνώρισης των μαθημάτων κλπ. Η συνάντηση αυτή είναι μια απόπειρα να απαντήσουμε συγκροτημένα στις πιο συχνές ερωτήσεις και να συζητήσουμε εφ’ όλης της ύλης, για τη διαδικασία, τα τυπικά και την ουσία. Επίσης, και κυρίως, είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να εξασφαλίσουμε -κατά το δυνατόν- ότι όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα έχουν όλη την πληροφορία που προς το παρόν χρειάζονται. Παρακαλούμε να είστε εκεί, και αυτό αφορά ιδιαίτερα όλους εκείνους που προτίθενται να κάνουν αίτηση, αλλά δεν έχουν περάσει καθόλου ως τώρα από το γραφείο erasmus της σχολής.  

Η συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, ώρα 13.30, στο αμφιθέατρο Α008 (κτίριο Αβέρωφ, ισόγειο).

Από την Τετάρτη 13 Μαρτίου και έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, σχεδιάζεται κύκλος παρουσιάσεων των συνεργαζόμενων σχολών από τους υπεύθυνους για τις συνεργασίες διδάσκοντες, καθώς και από σπουδαστές erasmus της προηγούμενης χρονιάς. Θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων αυτών σε επόμενη ανακοίνωση.