Πρόσκληση στην Ημερίδα "Γορτυνία - Παράδοση & Ανάπτυξη: Ο ρόλος των Λαγκαδιών"

Κατηγορίες Ανακοίνωσης: 
Ημερομηνία: 
Τετάρτη 19.6.2013

Ενημερώνουμε τους σπουδαστές για την διοργάνωση ημερίδας με θέμα «ΓΟΡΤΥΝΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Ο ρόλος των Λαγκαδίων», που θα διεξαχθεί στα Λαγκάδια στις 27 Ιουλίου 2013. Η ημερίδα οργανώνεται στα πλαίσια της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ Δήμου Γορτυνίας και Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ, η οποία έχει ως στόχο, την επιστημονική στήριξη του Δήμου σε ζητήματα που αφορούν στην ανάδειξη της ιστορικής, αρχιτεκτονικής και πολιτιστικής φυσιογνωμίας της ευρύτερης περιοχής της Γορτυνίας, με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Στα πλαίσια της ημερίδας, μεταξύ άλλων, θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης σπουδαστικών εργασιών Αναγνώρισης της Αρχιτεκτονικής Φυσιογνωμίας Οικισμών της Γορτυνίας, που εκπονήθηκαν από τους σπουδαστές της Σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ το 2012 – 2013.

Παρακαλούνται οι σπουδαστές που επιθυμούν να παραστούν στην ημερίδα να το δηλώσουν στην κ. Αγγελική Παναγιωτίδου με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση apanagiotidou@arch.ntua.gr, το αργότερο μέχρι τις 25 Ιουνίου, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα παροχής φιλοξενίας εκ μέρους του Δήμου Γορτυνίας (για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών).

Συνημμένα Αρχεία: