Σχετικά με το Υλικό που θα παραδοθεί στο πλαίσιο του μαθήματος

Κατηγορίες Ανακοίνωσης: 
Ημερομηνία: 
Πέμπτη 26.1.2017

ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 5Α για το Ακ. Ετος 2016-17

Θα παραδοθούν:

1) Όλο το επιστημονικό υλικό της εργασίας (κείμενα - φωτογραφίες - αρχιτεκτονικά σχέδια – χάρτες) το οποίο θα αναρτηθεί στο Ηλεκτρονικό  Αποθετήριο Εργασιών του μαθήματος https://5a.arch.ntua.gr σε ενότητες που θα ακολουθούν τη σειρά των κεφαλαίων του Διαγράμματος Εργασίας (Α-Β-Γ-Δ). (Ειδικά για το "εξώφυλλο" της εργασίας, μπορεί να το αναρτήσει μόνο ο κάθε διδάσκων για τους οικισμούς του. Αρα η κάθε σπουδαστική ομάδα θα ετοιμάσει το σχετικό αρχείο (jpg) και θα το στείλει στον διδάσκοντα της. Εναλλακτικά, το αρχείο μπορεί να σταλεί στην Τίνα Μικρού (tmikrou@mail.ntua.gr)).

2) Ενα CD που θα περιέχει όλο το υλικό της εργασίας με την μορφή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα (αρχεία doc και png/gif jpg/jpeg) οργανωμένο σε φακέλους που ακολουθούν τις ενότητες του διαγράμματος εργασίας.

3) Ενα CD που θα περιέχει 2 πινακίδες διαστάσεων 70Χ100cm στις οποίες θα παρουσιάζεται ο κάθε οικισμός με υλικό αντιπροσωπευτικό από την κάθε ενότητα. Για τις πινακίδες αυτές θα χρησιμοποιηθεί σαν υπόβαθρο το αρχείο psd που υπάρχει στην ενότητα "Υλικό" του τρέχοντος Ακαδημαϊκού 'Ετους (http://www.arch.ntua.gr/node-resources/745#resource-10724)

Τα δύο (2) cd θα παραδοθούν στο Εργαστήριο της Μορφολογίας την Παρασκευή 10/02 από τις 11:00-14:00 (ώρα και ημέρα που αναγράφονται στο πρόγραμμα των εξετάσεων).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Ηλεκτρονικό Αποθετήριο είναι ήδη ανοιχτό και υπάρχει δυνατότητα ανάρτησης του υλικού. Η δυνατότητα αυτή θα διατηρηθεί μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 10/02, ώρα 24:00.