Νέα διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικών

Κατηγορίες Ανακοίνωσης: 
Ημερομηνία: 
Παρασκευή 09.12.2016

Ενημερώνουμε όλους τους φοιτητές της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ότι αλλάζει η διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικών.

Στο site της Σχολής στη διεύθυνση https://www.arch.ntua.gr/node-resources/831  θα βρείτε αιτήσεις που αφορούν στην έκδοση διαφόρων πιστοποιητικών (υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης βεβαίωσης σπουδών και αντιγράφου πτυχίου στα αγγλικά). Αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία που ζητούνται στην αίτηση, τη μετατρέπετε σε αρχείο pdf και την αποστέλλετε στο email protocol@arch.ntua.gr με τον τίτλο «Αίτηση για έκδοση πιστοποιητικού».

Για την έκδοση των πιστοποιητικών απαιτείται χρονικό διάστημα τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης.

Όλα τα πιστοποιητικά παραλαμβάνονται από τη Γραμματεία της Σχολής (Δευτέρα έως Πέμπτη 12:00 – 14:00) μόνο με την επίδειξη της ακαδημαϊκής ταυτότητας ή άλλου επίσημου αποδεικτικού εγγράφου (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο κτλ) από τον ίδιο τον αιτούντα. Σε περίπτωση παραλαβής των πιστοποιητικών από τρίτο πρόσωπο απαιτείται σχετική εξουσιοδότηση.

 

Οι διπλωματούχοι, οι διδάκτορες και οι κάτοχοι μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης, πληρώνουν παράβολο (κόστος 1,52€ για κάθε αντίγραφο), στη Γραμματεία της Σχολής.